Bedrijfswagen.nl is dé verzamelpunt waarop adverteerders van bedrijfswagens hun aanbod kunnen plaatsen.

Als bedrijfswagen dealer heeft u de mogelijkheid om geheel gratis en gemakkelijk bedrijfswagens aan te bieden op de website.

Vraag nu gratis een koppeling met onze website aan.

Koppeling aanvragen

Waarom adverteren op Bedrijfswagen?

Wij zijn de plek met het breedste en diepste aanbod in bedrijfswagens van Nederland en zijn de perfecte schakel tussen de potentiële koper en het autobedrijf. Met onze ervaring en bereik helpen wij u met de verkoop van de bedrijfswagen voorraad. 

Vermelding van u als bedrijfswagen dealer

Kiest u voor adverteren op Bedrijfswagen.nl dan zorgen wij ervoor dat u altijd duidelijk met uw bedrijfsgegevens te vinden bent op al uw advertenties.

Zo kan de koper bij interesse snel en gemakkelijk contact opnemen en eventueel een afspraak inplannen.

Aanbod altijd online

Bedrijfswagen.nl biedt de mogelijkheid om bedrijfswagen dealers gratis hun bedrijfswagens te adverteren op ons platform. Koppel eenvoudig uw voorraad aan de website . Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur gekoppeld bent en/of een eventuele reactie krijgt. Vervolgens bent u 24 uur per dag volledig online.

Groter bereik

Al jaren hebben wij een enorm bereik op gebouwd. Hier kunt u als adverteerder gratis van profiteren. Maak je online bereik en vindbaarheid groter via Bedrijfswagen.nl. Met ons grote bereik is de kans uiteraard groot dat meer potentiële klanten uw aanbod zien en leidt tot een verkoop, ideaal toch!

Advertentie analytics

U ontvangt elke week een overzicht met uw persoonlijke dashboard. Hiermee krijgt u inzicht in de prestaties van uw advertenties op Bedrijfswagen.nl.

 

Vragen over adverteren?

Mocht u naar aanleiding van onze diensten vragen hebben of meer informatie wensen omtrent adverteren op Bedrijfswagen.nl neem dan contact met ons op. 

Contact