Bedrijfswagen.nl is dé verzamelpunt waarop adverteerders van bedrijfswagens hun aanbod kunnen plaatsen.

Als bedrijfswagen dealer heb je de mogelijkheid om geheel gratis en gemakkelijk bedrijfswagens aan te bieden op de website.

Vraag nu gratis een koppeling met onze website aan.

Koppeling aanvragen

Waarom adverteren op Bedrijfswagen?

Wij zijn de plek met het breedste en diepste aanbod in bedrijfswagens van Nederland en zijn de perfecte schakel tussen de potentiële koper en het autobedrijf. Met onze ervaring en bereik helpen wij je met de verkoop van de bedrijfswagen voorraad. 

Vermelding van jou als bedrijfswagen dealer

Kies je voor adverteren op Bedrijfswagen.nl dan zorgen wij ervoor dat je altijd duidelijk met jouw bedrijfsgegevens te vinden bent op al jouw advertenties.

Zo kan de koper bij interesse snel en gemakkelijk contact opnemen en eventueel een afspraak inplannen.

Aanbod altijd online

Bedrijfswagen.nl biedt de mogelijkheid om bedrijfswagen dealers gratis hun bedrijfswagens te adverteren op ons platform. Koppel eenvoudig jouw voorraad aan de website . Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur gekoppeld bent en/of een eventuele reactie krijgt. Vervolgens ben je 24 uur per dag volledig online.

Groter bereik

Al jaren hebben wij een enorm bereik op gebouwd. Hier kun je als adverteerder gratis van profiteren. Maak je online bereik en vindbaarheid groter via Bedrijfswagen.nl. Met ons grote bereik is de kans uiteraard groot dat meer potentiële klanten jouw aanbod zien en leidt tot een verkoop, ideaal toch!

Advertentie analytics

Je ontvangt elke week een overzicht met jouw persoonlijke dashboard. Hiermee krijg je inzicht in de prestaties van jouw advertenties op Bedrijfswagen.nl.

 

Vragen over adverteren?

Moch je naar aanleiding van onze diensten vragen hebben of meer informatie wensen omtrent adverteren op Bedrijfswagen.nl neem dan contact met ons op. 

Contact