Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijke vorm van leasen die ondernemers de mogelijkheid biedt om een bedrijfsmiddel, in dit geval een bedrijfswagen, aan te schaffen door middel van een lening. Op deze manier kunt u als ondernemer uw bedrijfsvoering succesvol uit te voeren zonder daarvoor liquide middelen voor uit te trekken. Zo kunt u de ideale bedrijfswagen aanschaffen én ruimte overhouden voor andere investeringen die groei voor uw onderneming kunnen realiseren.

Hoe werkt financial lease?

Bij bedrijfswagen.nl krijgt u de mogelijkheid om het volledige aanschafbedrag (exclusief btw) te financieren. Het geleende bedrag dient u in maandtermijnen terug te betalen. De maandtermijn bevat twee componenten, namelijk de aflossings- en rentecomponent. De hoogte van het deze termijnen kunt u afstemmen naar uw voorkeur aan de hand van de gekozen looptijd, de hoogte van de financiering en de gekozen slottermijn. De enige verplichting die u heeft is het voorfinancieren van de btw. Echter is deze bij de eerstvolgende belastingaangifte terug te vorderen van de belastingdienst.

Hoe doe ik een aanvraag?

Via bedrijfswagen.nl kunt u altijd gemakkelijk een vrijblijvende financial leaseofferte aanvragen. U krijgt in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie op u aanvraag. Zo weet u snel of u de bedrijfswagen die u zoekt mag financieren. Aan de hand van de volgende stappen wordt duidelijk hoe u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

 1. Zoek de ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod.
 2. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 3. Wij behandelen uw aanvraag.
 4. De verkopende partij neemt contact met u op.

Bekijk het aanbod

De voordelen van financial lease

Zoals u al heeft kunnen lezen komt financieren door middel van een financial lease vele voordelen voor ondernemers. Dit is echter nog maar een klein deel van alle voordelen die wij u te bieden hebben. Alle voordelen van financial lease staan hieronder overzichtelijk voor u opgesomd.

 • Binnen een paar dagen rijden in dé ideale bedrijfswagen
 • Behoud van financiële middelen voor andere belangrijke investeringen
 • Na betaling van de laatste termijn bent u 100% eigenaar
 • Recht op investeringsaftrek bij aanschaf van een bedrijfswagen
 • Afschrijving en aftrek van rente over de jaarwinst
 • Zelf bepalen wat u maandelijks wilt betalen
 • Zelf bepalen hoelang u wilt leasen
 • Ook als starter of zzp’er kunt u bij ons terecht
 • Tot wel 100% van het aanschafbedrag (exclusief btw) te financieren

Contact

Wilt u graag meer informatie over financial lease? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact