Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijke vorm van leasen die ondernemers de mogelijkheid biedt om een bedrijfsmiddel, in dit geval een bedrijfswagen, aan te schaffen door middel van een lening. Op deze manier kun je als ondernemer jouw bedrijfsvoering succesvol uitvoeren zonder daarvoor liquide middelen voor uit te trekken. Zo kun je de ideale bedrijfswagen aanschaffen én ruimte overhouden voor andere investeringen die groei voor jouw onderneming kunnen realiseren.

Hoe werkt financial lease?

Bij bedrijfswagen.nl krijg je de mogelijkheid om het volledige aanschafbedrag (exclusief btw) te financieren. Het geleende bedrag dien je in maandtermijnen terug te betalen. De maandtermijn bevat twee componenten, namelijk de aflossings- en rentecomponent. De hoogte van het deze termijnen kun je afstemmen naar jouw voorkeur aan de hand van de gekozen looptijd, de hoogte van de financiering en de gekozen slottermijn. De enige verplichting die je hebt is het voorfinancieren van de btw. Echter is deze bij de eerstvolgende belastingaangifte terug te vorderen van de belastingdienst.

Hoe doe ik een aanvraag?

Via bedrijfswagen.nl kun je altijd gemakkelijk een vrijblijvende financial leaseofferte aanvragen. Je krijgt in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie op jouw aanvraag. Zo weet je snel of je de bedrijfswagen die je zoekt mag financieren. Aan de hand van de volgende stappen wordt duidelijk hoe je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

 1. Zoek de ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod.
 2. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 3. Wij behandelen jouw aanvraag.
 4. De verkopende partij neemt contact met je op.

Bekijk het aanbod

De voordelen van financial lease

Zoals je al hebt kunnen lezen brengt financieren door middel van een financial lease vele voordelen voor ondernemers met zich mee. Dit is echter nog maar een klein deel van alle voordelen die wij jou te bieden hebben. Alle voordelen van financial lease staan hieronder overzichtelijk voor je opgesomd.

 • Binnen een paar dagen rijden in dé ideale bedrijfswagen
 • Behoud van financiële middelen voor andere belangrijke investeringen
 • Na betaling van de laatste termijn ben je 100% eigenaar
 • Recht op investeringsaftrek bij aanschaf van een bedrijfswagen
 • Afschrijving en aftrek van rente over de jaarwinst
 • Zelf bepalen wat je maandelijks wilt betalen
 • Zelf bepalen hoelang je wilt leasen
 • Ook als starter of zzp’er kun je bij ons terecht
 • Tot wel 100% van het aanschafbedrag (exclusief btw) te financieren

Contact

Wil je graag meer informatie over financial lease? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact