1. Zoek uw ideale bedrijfswagen

Met behulp van onze handige zoekfilters kunt u snel en eenvoudig zoeken in ons ruime aanbod bedrijfswagens.

2. Vraag direct een offerte aan

Middels het contactformulier in de advertentie kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvraag versturen.

3. Wij behandelen uw aanvraag

Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur een reactie met een eventuele akkoord.

4. Stap in uw nieuwe bedrijfswagen

Na akkoord neemt de verkopende partij contact op om een aflevermoment in te plannen. 

Via bedrijfswagen.nl kunt u altijd gemakkelijk een vrijblijvende financial lease offerte aanvragen. U krijgt in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie op u aanvraag. Zo weet u snel of u de bedrijfswagen die u zoekt mag financieren. Aan de hand van de volgende stappen wordt duidelijk hoe u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Stap 1 

Zoek de ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod. 
Vind uw ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod. Heb je het voertuig gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als u eventuele vragen heeft. 

Stap 2

Vraag een vrijblijvend offerte aan.

Bent u er uit welke bedrijfswagen u wilt gaan rijden en wat u per maand wilt betalen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door te klikken op “Vraag vrijblijvende offerte aan”. U wordt doorverwezen naar de pagina waar u een aantal gegevens dient in te vullen. 

Wilt u graag al weten wat u ongeveer gaat betalen per maand? 

Vul dan de leasecalculator in.

Pas de looptijd, aanbetaling en slottermijn aan naar wens. Middels de leasecalculator kunt u aan de hand van deze gegevens berekenen wat u maandlasten zullen zijn. De leasecalculator is in elke advertentie en op de startpagina te vinden.

Stap 3

Wij behandelen uw aanvraag. 
Wanneer uw aanvraag is gedaan nemen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling. Krijgt u groen licht voor de financiering dan sturen wij de offerte toe. Wanneer u deze ondertekend terugstuurt dan zorgen wij dat de gewenste bedrijfswagen betaald wordt.

Stap 4

Op naar de volgende klus in uw nieuwe bus! 

De verkopende partij neemt contact met u op om een aflevermoment in te plannen. Daarna kunt u plaatsnemen achter het stuur van de bedrijfswagen van uw dromen. Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe bedrijfswagen!

Heeft u nog vragen over de aanvraag van een financial lease dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u nog vragen over de aanvraag van een financial lease?

 Dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met een van onze adviseurs.

Contact