1. Zoek jouw ideale bedrijfswagen

Met behulp van onze handige zoekfilters kun je snel en eenvoudig zoeken in ons ruime aanbod bedrijfswagens.

2. Vraag direct een offerte aan

Middels het contactformulier in de advertentie kun je snel en gemakkelijk een offerte aanvraag versturen.

3. Wij behandelen jouw aanvraag

Na de aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie met een eventuele akkoord.

4. Stap in jouw nieuwe bedrijfswagen

Na akkoord neemt de verkopende partij contact op om een aflevermoment in te plannen. 

Via bedrijfswagen.nl kun je altijd gemakkelijk een vrijblijvende financial lease offerte aanvragen. Je krijgt in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie op jouw aanvraag. Zo weet je snel of je de bedrijfswagen die je zoekt mag financieren. Aan de hand van de volgende stappen wordt duidelijk hoe je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Stap 1 

Zoek de ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod. 
Vind jouw ideale bedrijfswagen in ons ruime aanbod. Heb je het voertuig gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als je eventuele vragen hebt. 

Stap 2

Vraag een vrijblijvend offerte aan.

Ben je er uit welke bedrijfswagen je wilt gaan rijden en wat je per maand wilt betalen? Dan kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen door te klikken op “Vraag vrijblijvende offerte aan”. Je wordt doorverwezen naar de pagina waar je een aantal gegevens dient in te vullen. 

Wil je graag al weten wat je ongeveer gaat betalen per maand? 

Vul dan de leasecalculator in.

Pas de looptijd, aanbetaling en slottermijn aan naar wens. Middels de leasecalculator kun je aan de hand van deze gegevens berekenen wat jouw maandlasten zullen zijn. De leasecalculator is in elke advertentie en op de startpagina te vinden.

Stap 3

Wij behandelen jouw aanvraag. 
Wanneer jouw aanvraag is gedaan nemen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling. Krijg je groen licht voor de financiering dan sturen wij de offerte toe. Wanneer je deze ondertekend terugstuurt dan zorgen wij dat de gewenste bedrijfswagen betaald wordt.

Stap 4

Op naar de volgende klus in jouw nieuwe bus! 

De verkopende partij neemt contact met je op om een aflevermoment in te plannen. Daarna kun je plaatsnemen achter het stuur van de bedrijfswagen van jouw dromen. Wij wensen je veel rijplezier in jouw nieuwe bedrijfswagen!

Heb je nog vragen over de aanvraag van een financial lease dan kun je ten alle tijden contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heb je nog vragen over de aanvraag van een financial lease?

 Dan kun je ten alle tijden contact opnemen met een van onze adviseurs.

Contact