Kipwagens, ook wel bekend als kippers, zijn essentiële voertuigen in diverse sectoren, van bouw en landbouw tot transport en afvalverwerking. Deze bedrijfswagens zijn ontworpen om zware ladingen snel en efficiënt te kunnen lossen door het kiepen van de laadbak. Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we de veelzijdigheid en het belang van kipwagens in verschillende bedrijfstakken, daarom bieden we een online assortiment aan kipwagens die aan diverse behoeften voldoen.

In de bouw worden kipwagens gebruikt voor het transporteren van bouwmaterialen zoals zand, grind, en stenen, terwijl ze in de landbouw worden ingezet voor het vervoer van gewassen, meststoffen en landbouwbenodigdheden. Ook in de transportsector zijn kipwagens onmisbaar voor het laden en lossen van goederen, terwijl ze in de afvalverwerkingsindustrie worden gebruikt voor het transporteren van afvalmaterialen naar stortplaatsen of recycling centra.

De veelzijdigheid van kipwagens maakt ze geschikt voor uiteenlopende taken en omgevingen. Of je nu werkt op een bouwplaats, een boerderij, in de logistieke sector of in de afvalverwerking, een betrouwbare kipwagen kan het werk aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen. Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we de diverse toepassingen van kipwagens en streven we ernaar om hoogwaardige voertuigen aan te bieden die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.

Bekijk het aanbod

Voordelen van een 3 zijdige kipper

Een belangrijk voordeel van een 3-zijdige kipper is de veelzijdigheid ervan. Doordat de lading naar verschillende kanten kan worden gekiept, biedt het de flexibiliteit om in diverse situaties te werken, zelfs op locaties waar het niet mogelijk is om recht achteruit te kiepen. Dit vergroot de toegankelijkheid en efficiëntie bij het laden en lossen van materialen, waardoor tijd en arbeid worden bespaard.

Bovendien maakt het veelzijdige ontwerp van een 3-zijdige kipper het mogelijk om verschillende soorten materialen te transporteren, van zand en grind tot puin en bouwafval. Dit maakt het een waardevolle investering voor bedrijven die regelmatig met verschillende ladingen werken en behoefte hebben aan een flexibele oplossing voor hun transportbehoeften. Met een 3-zijdige kipper kunnen bedrijven hun operationele efficiëntie verhogen en tegelijkertijd hun kosten verlagen.

Financial lease voor kipwagens

Naast het ruime assortiment aan bedrijfswagen kippers biedt Bedrijfswagen.nl ook flexibele financieringsopties, zoals financial lease, om het aanschaffen van jouw gewenste kipper nog toegankelijker te maken. Met financial lease kun je de kipper aanschaffen zonder dat je direct grote investeringen hoeft te doen. Hierbij betaal je een vast maandelijks bedrag gedurende een vooraf afgesproken periode, waardoor je de kosten spreidt en je werkkapitaal behoudt voor andere bedrijfsuitgaven.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf hebt, met financial lease kun je snel en eenvoudig eigenaar worden van jouw bedrijfswagen kipper, terwijl je tegelijkertijd jouw liquiditeit behoudt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van financial lease voor jouw bedrijfswagen kipper bij Bedrijfswagen.nl. Wij helpen je graag om jouw zakelijke doelen te realiseren met een passende financieringsoplossing.

Bedrijfswagen kipper kopen via Bedrijfswagen.nl

Bij Bedrijfswagen.nl vind je een breed scala aan bedrijfswagen kippers, inclusief 3-zijdige kippers, die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een open laadbak kipper, een kipper met een capaciteit van 3500 kg, of zelfs een kipper aanhangwagen met een draagvermogen van 3500 kg, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een achterwaartse kipper voor het eenvoudig lossen van materialen op de werklocatie of een robuuste 3-zijdige kipper voor het vervoeren van zware ladingen, Bedrijfswagen.nl is jouw betrouwbare partner voor het kopen van een bedrijfswagen kipper.

Contact

Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder!

Contact