Renault Trafic bedrijfswagens

Verkocht

Renault Trafic

1.6 dCi T29 - Airco - Navi - Cruise - € 10.900,- Ex.

excl. BTW
€10.900
  • km-stand 193.069 km
  • bouwjaar 1-2017
  • vermogen 70 kW (93 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Mazeland Automotive
Son En Breugel
364 Resultaten
  • Renault
  • Trafic
  • Gesloten bestelwagen
  • 1
  • ...

Renault Trafic bedrijfswagen

De Renault Trafic staat bekend als een veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen die voldoet aan de eisen van ondernemers. Met zijn indrukwekkende laadvermogen en efficiënte brandstofverbruik is de Renault Trafic de ideale partner voor zakelijk gebruik. Deze bedrijfswagen is speciaal ontworpen om aan de behoeften van ondernemingen te voldoen, waarbij functionaliteit en comfort hand in hand gaan.

De Renault Trafic bedrijfswagen is niet alleen ruim van binnen, maar biedt ook flexibele configuraties, waaronder de Renault Trafic bus, die perfect is voor personenvervoer. De betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze bedrijfswagen maken hem geliefd bij ondernemers die op zoek zijn naar een voertuig dat klaar is voor dagelijkse uitdagingen.

Bij Bedrijfswagen.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Renault Trafic, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Kies voor de Renault Trafic en ervaar de perfecte combinatie van praktisch ontwerp en ongeëvenaarde prestaties voor jouw onderneming.

 

Veelzijdige bedrijfswagens; Renault Trafic bus

De Renault Trafic bus, een indrukwekkende telg binnen het assortiment bedrijfswagens van Renault, onderscheidt zich als de ultieme partner voor diverse zakelijke toepassingen. Met zijn ruime interieur en veelzijdig ontwerp is de Renault Trafic bus niet alleen een bedrijfswagen, maar een strategische investering in de efficiëntie van jouw onderneming.

Of je nu goederen wilt vervoeren, een team wilt verplaatsen of diensten op locatie wilt leveren, de Renault Trafic bus staat garant voor veelzijdigheid op maat. Het doordachte ontwerp biedt niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar ook voldoende laadruimte voor diverse ladingen. De flexibiliteit van de Renault Trafic bus maakt het een ideale keuze voor ondernemers die streven naar optimale functionaliteit.

 

Renault Trafic occasion met financial lease 

Denk je eraan om een Renault Trafic te kopen? Maak gebruik van de financiële flexibiliteit die we bij Bedrijfswagen.nl bieden met Renault Trafic financial lease. Deze aantrekkelijke optie stelt jou in staat om de Renault Trafic te verwerven zonder directe grote investeringen. Met financial lease spreid je de kosten over een periode die past bij jouw bedrijfsbudget.

Bij Bedrijfswagen.nl hebben we een uitgebreid aanbod Renault Trafic occasions beschikbaar voor financial lease. Hierdoor profiteer je niet alleen van de voordelen van financial lease, maar ook van een eersteklas bedrijfswagen tegen een scherpe prijs. Of je nu een startende ondernemer bent of jouw wagenpark wilt uitbreiden, de Renault Trafic financial lease-optie biedt de flexibiliteit die jij nodig hebt.

Kies voor gemak, flexibiliteit en een betrouwbare bedrijfswagen met het financial lease aanbod van Bedrijfswagen.nl. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl