Fiat Ducato bedrijfswagens

Verkocht

Fiat Ducato

35 2.3MultiJet 130pk L4H2 Euro6 *Rijklaar* Airco | 3000kg...

excl. BTW
€23.500
  • km-stand 72.956 km
  • bouwjaar 0-2020
  • vermogen 96 kW (128 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Van der Wal Vans
Langerak
75 Resultaten
  • Fiat
  • Ducato
  • Gesloten bestelwagen
  • 1

Fiat Ducato bedrijfswagens

Als een van de meest veelzijdige bedrijfswagens op de markt, biedt de Fiat Ducato bus een uitstekende combinatie van kracht, betrouwbaarheid en ruimte, waardoor het een favoriet is onder ondernemers in diverse sectoren. Bij Bedrijfswagen.nl zijn we trots om de Fiat Ducato bus aan te bieden als onderdeel van ons uitgebreide assortiment bedrijfswagens. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen en kenmerken van de Fiat Ducato als bedrijfswagen.

De Fiat Ducato bedrijfswagen staat bekend om zijn robuuste ontwerp en betrouwbare prestaties, waardoor het de perfecte partner is voor jouw bedrijf. Of je nu pakketten bezorgt, bouwmaterialen vervoert of jouw bedrijf op de weg vertegenwoordigt, de Ducato biedt de kracht en duurzaamheid die nodig zijn om je bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

De Fiat Ducato bus blijft dan ook een topkeuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare, veelzijdige en kosteneffectieve bedrijfswagen. Met zijn robuuste ontwerp, uitstekende prestaties en diverse configuraties biedt de Ducato alles wat jouw bedrijf nodig heeft om te gedijen in een competitieve markt.
 

Financial lease voor de Fiat Ducato

Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we dat de aanschaf van een bedrijfswagen een belangrijke investering is voor jouw onderneming. Daarom bieden wij financial lease-opties aan voor de Fiat Ducato, zodat je de voordelen van deze indrukwekkende bedrijfswagen kunt ervaren zonder grote kapitaalinvesteringen te hoeven doen.

Financial lease stelt je in staat om de Fiat Ducato te kopen met een flexibel betalingsschema dat past bij jouw budget en zakelijke behoeften. Met vaste maandelijkse termijnen en aantrekkelijke rentetarieven biedt financial lease gemoedsrust en financiële stabiliteit terwijl je profiteert van de voordelen van eigendom.


Fiat Ducato occasion: Betaalbaarheid en betrouwbaarheid

Bij Bedrijfswagen.nl bieden we niet alleen nieuwe Fiat Ducato bedrijfswagens aan, maar ook hoogwaardige occasions voor ondernemers die op zoek zijn naar betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Onze selectie van gebruikte Fiat Ducato voertuigen wordt grondig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze aan onze strenge normen voldoen en klaar zijn om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Door te kiezen voor een Fiat Ducato occasion via Bedrijfswagen.nl kun je profiteren van de beproefde prestaties en duurzaamheid van dit iconische voertuig tegen een fractie van de kosten van een nieuwe aanschaf. Met onze flexibele financiële oplossingen, waaronder financial lease, wordt het nog eenvoudiger om jouw droom van het bezitten van een Fiat Ducato bedrijfswagen te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het kopen van een Fiat Ducato bedrijfswagen en hoe financial lease je hierbij kan helpen om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek de kracht van de Fiat Ducato bus en geef jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl