Volkswagen Crafter bedrijfswagens

Verkocht

Volkswagen Crafter

35 2.0 TDI Open Laadbak L430cm 2 Persoons 11-2016

excl. BTW
€13.950
  • km-stand 162.421 km
  • bouwjaar 11-2016
  • vermogen 80 kW (107 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Europe-Vans B.V.
Leerdam
11 Resultaten
  • Volkswagen
  • Crafter
  • Open laadbak

Volkswagen Crafter bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen die voldoet aan al jouw zakelijke behoeften? Dan is de Volkswagen Crafter dé perfecte keuze voor jou. Als een van de meest gerenommeerde bedrijfswagens op de markt staat de Volkswagen Crafter bekend om zijn uitstekende prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Bij Bedrijfswagen.nl zijn we trots om deze indrukwekkende bedrijfswagen aan te bieden aan ondernemers en bedrijven die streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid in hun wagenpark.

De Volkswagen Crafter is niet zomaar een bedrijfswagen; het is een icoon in zijn klasse. Of je nu op zoek bent naar een ruime bestelwagen, een comfortabele bedrijfsbus of een betrouwbare transportoplossing, de Volkswagen Crafter biedt het allemaal. Met zijn robuuste ontwerp, geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen is de Volkswagen Crafter ontworpen om elke uitdaging aan te kunnen.


Kenmerken van de Volkswagen Crafter bus

Een van de meest opvallende kenmerken van de Volkswagen Crafter is zijn ruime interieur en indrukwekkende laadvermogen. Of je nu goederen moet vervoeren, gereedschap moet meenemen of personen moet vervoeren, de Volkswagen Crafter biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan al jouw eisen te voldoen. Met verschillende configuraties en laadruimte-opties kun je de Crafter aanpassen aan jouw specifieke zakelijke behoeften.

Een ander belangrijk aspect waar de Volkswagen Crafter bekend om staat, is zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als een van de meest betrouwbare bedrijfswagens op de markt biedt de Crafter een ongeëvenaarde prestatie en efficiëntie, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Of je nu lange afstanden moet afleggen, regelmatig zware ladingen moet vervoeren of dagelijks intensief gebruik maakt van jouw bedrijfswagen, de Volkswagen Crafter staat altijd voor je klaar.


Kies voor het financial leasen van een Volkswagen Crafter

Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we dat de aanschaf van een bedrijfswagen een belangrijke investering is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij een variërend online aanbod aan Volkswagen Crafter modellen voor financial lease, zodat je de perfecte bedrijfswagen kunt vinden die past bij jouw budget en zakelijke behoeften. Als je nu de voorkeur geeft aan kopen met financial lease, bieden wij flexibele financieringsmogelijkheden, zodat je de Volkswagen Crafter kunt krijgen die je wilt, zonder compromissen te hoeven sluiten.

Of je nu een zelfstandige ondernemer bent die op zoek is naar een betrouwbare bedrijfswagen of een bedrijfseigenaar die zijn wagenpark wil uitbreiden, de Volkswagen Crafter biedt de perfecte combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Met zijn iconische ontwerp, geavanceerde technologieën en compromisloze kwaliteit is het kopen van de Volkswagen Crafter de ideale keuze voor elke zakelijke toepassing.

Ontdek zelf waarom dit model de ultieme bedrijfswagen is voor ondernemers overal. Of je nu op zoek bent naar een gebruikte Volkswagen Crafter en interesse hebt in leasing, bij Bedrijfswagen.nl is er altijd een oplossing te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en budget.

 

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl