Mercedes-Benz eVito bedrijfswagens

Verkocht

Mercedes-Benz eVito

Lang 41 kWh Elektrisch Automaat Airco Camera Cruise Navi...

excl. BTW
€17.700
 • km-stand 46.220 km
 • bouwjaar 3-2020
 • vermogen 85 kW (113 pk)
 • transmissie Automaat
 • brandstof Onbekend
Greven Bedrijfswagens
Stadskanaal
66 Resultaten
 • Mercedes-Benz
 • eVito
 • Gesloten bestelwagen
 • 1

Mercedes-Benz eVito bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen die niet alleen de kracht van prestaties belichaamt, maar ook de innovatie van elektrische mobiliteit omarmt? Ontdek dan de Mercedes-Benz eVito. Deze elektrische bedrijfswagen is een symbool van vooruitgang, ontworpen om jouw zakelijke activiteiten te ondersteunen met duurzame energie.

De Mercedes-Benz eVito bus belichaamt de innovatie en prestaties waar het merk bekend om staat. Met zijn krachtige elektrische aandrijving biedt hij indrukwekkende prestaties en een soepele rijervaring, terwijl geavanceerde technologieën zoals regeneratief remmen helpen om energie te besparen en de actieradius te vergroten.

Naast zijn duurzame karakter biedt de eVito bus ook uitstekend comfort en functionaliteit. Met zijn ruime interieur en flexibele indeling biedt hij voldoende ruimte voor al jouw bedrijfsmaterialen en teamleden, terwijl geavanceerde veiligheidssystemen zorgen voor gemoedsrust tijdens elke rit.

De Mercedes-Benz eVito bus is niet zomaar een bedrijfswagen; het is een symbool van vooruitgang en innovatie. Met deze elektrische bedrijfswagen ben je verzekerd van efficiënte prestaties, lage operationele kosten en een positieve impact op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Mercedes-Benz eVito jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.
 

Kies voor financial lease van een Mercedes-Benz eVito

Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen kan een uitdaging zijn voor jouw budget, maar met onze flexibele financieringsopties wordt dit een naadloos proces. Met financial lease van de Mercedes-Benz eVito kun je snel de weg op met deze innovatieve bedrijfswagen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over grote kapitaalinvesteringen.

Financial lease van de eVito biedt jou de vrijheid om je financiën te beheren op een manier die past bij jouw bedrijfsbehoeften. Door maandelijkse betalingen af te stemmen op jouw budget, behoud je de controle over jouw financiële middelen terwijl je geniet van de voordelen van elektrische mobiliteit.

Bij ons streven we naar transparantie en duidelijkheid in al onze financiële transacties. Met onze financial lease-opties voor de Mercedes-Benz eVito weet je precies wat je kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf. Onze duidelijke voorwaarden stellen je in staat om met vertrouwen te investeren in de toekomst van jouw bedrijf.
 

Bespaar kosten met een Mercedes-Benz eVito occasion

Duurzaamheid en kostenbesparing gaan hand in hand met een Mercedes-Benz eVito occasion. Onze selectie van occasions biedt jou de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van elektrische mobiliteit tegen een lagere prijs, terwijl je toch kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Mercedes-Benz om bekend staat.

Een gebruikte eVito biedt niet alleen jouw bedrijf een betaalbare oplossing, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor een tweedehands model geef je deze bedrijfswagen een tweede leven, waardoor de vraag naar nieuwe productie wordt verminderd en de impact op het milieu wordt verkleind.

Met een gebruikte Mercedes-Benz eVito kun je kosten besparen zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties. Onze occasions worden grondig geïnspecteerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge normen van Mercedes-Benz, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan.

Met de Mercedes-Benz eVito bus maak je een bewuste keuze voor de toekomst van jouw bedrijf en onze planeet. Met zijn elektrische aandrijving, geavanceerde technologieën en ruime interieur biedt de eVito alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering.

 

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

 • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
 • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
 • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
 • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl