Citroën Jumpy bedrijfswagens

Verkocht

Citroën Jumpy

2.0 BlueHDI / 120 PK / Club M S&S / 24.000 KM !! / Apple...

excl. BTW
€16.950
  • km-stand 24.214 km
  • bouwjaar 3-2017
  • vermogen 90 kW (120 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Mavo Auto
Wijk En Aalburg
46 Resultaten
  • Citroën
  • Jumpy
  • Gesloten bestelwagen
  • 1

Citroën Jumpy bedrijfswagen

Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we dat een betrouwbare bedrijfswagen belangrijk is voor het succes van jouw onderneming. Daarom zijn we verheugd om de Citroën Jumpy aan te kunnen bieden, een veelzijdige en praktische keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid in een bedrijfsvoertuig. De Citroën Jumpy is meer dan alleen een bedrijfswagen; het is een betrouwbare partner die je helpt bij het uitvoeren van jouw dagelijkse werkzaamheden. Of je nu goederen wilt vervoeren, personeel wilt transporteren of de Jumpy wilt inzetten als servicevoertuig, deze bedrijfswagen staat garant voor efficiëntie en comfort onderweg.

Met zijn ruime interieur, praktische indeling en uitstekende prestaties is de Citroën Jumpy ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van moderne bedrijven. Of je nu werkt in de bouw, de bezorging, de service-industrie of een ander vakgebied, de Jumpy biedt de veelzijdigheid en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Bovendien is de Jumpy uitgerust met geavanceerde technologie en veiligheidsfuncties die zorgen voor een comfortabele en zorgeloze rijervaring, zelfs tijdens lange werkdagen.

 

Financial leasen van een Citroën Jumpy bedrijfswagen

Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we dat financiële flexibiliteit belangrijk is voor ondernemers, daarom hebben we financieringsopties beschikbaar, namelijk financial lease voor de Citroën Jumpy. Met financial lease geniet je van de voordelen van het rijden in een hoogwaardig voertuig, terwijl je de financiële lasten spreidt over een langere periode. Of je nu een startende ondernemer bent die net begint of een gevestigd bedrijf hebt dat al jaren draait, financial lease maakt de aanschaf van een Citroën Jumpy voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

Een van de voordelen van financial lease is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag gedurende de looptijd van het leasecontract. Hierdoor kun je jouw bedrijfskapitaal behouden en beschikbaar houden voor andere zakelijke doeleinden, zoals groei, marketing of het opbouwen van een noodfonds. Bovendien zijn de maandelijkse leasebetalingen vaak fiscaal aftrekbaar, wat kan resulteren in belastingvoordelen voor jouw bedrijf.

 

Kies voor het kopen van een Citroën Jumpy occasion

Bij Bedrijfswagen.nl geloven we in keuzemogelijkheden als het gaat om het aanschaffen van een bedrijfswagen. Daarom bieden we verschillende opties aan, waaronder de Citroën Jumpy occasion. Met occasions profiteer je van de voordelen van het rijden in een kwaliteits voertuig, terwijl je er kosten op bespaart. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang een gevestigd bedrijf hebt, Citroën Jumpy occasions zijn voor iedereen toegankelijk.

Met een Citroën Jumpy occasion profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kun je snel de weg op met een betrouwbare bedrijfswagen die perfect past bij jouw zakelijke behoeften. Kortom, kies je voor financial lease van een Citroën Jumpy occasion, dan vind je bij Bedrijfswagen.nl gegarandeerd de perfecte oplossing voor jouw zakelijke mobiliteitsbehoeften. Ontdek zelf de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Citroën Jumpy bij Bedrijfswagen.nl!

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl