Over Bedrijfswagen.nl

Bedrijfswagen.nl is de perfecte website voor een zo compleet mogelijk overzicht in het aanbod van bedrijfswagens en bedrijfswagen gerelateerde diensten. Sinds 2001 is bedrijfswagen.nl al een feit en is daar mee de eerste ’all-bedrijfswagensite’ van Nederland die tot heden almaar groeiend is. Naast advertenties in de krant begonnen toen de eerste autowebsites te ontstaan. Bedrijfswagen.nl werd een verzamelpunt waarop aanbieders van bedrijfswagens hun aanbod kunnen plaatsen. Inmiddels is deze ”marktplaats” voor bedrijfswagens een groot succes.

Bekijk het aanbod

Wat bieden wij

Bedrijfswagen.nl had al vroeg de focus gelegd op het makkelijk en zo specifiek mogelijk de juiste bedrijfswagen zoeken. Met een enorm ruim aanbod in bedrijfswagens vormt Bedrijfswagen.nl de schakel tussen de oriënterende koper en de aanbieder van de bedrijfswagen. Van gesloten bestelwagen tot meubelbak, personenbus, koelwagen of pick-up. Bedrijfswagen.nl verzameld alle soorten bedrijfswagens op één plek en biedt bedrijven de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een specifieke bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfswagens zoals een kipper, oprijwagen, rolstoelvervoer, hoogwerker, glasresteel en nog veel meer. Ons doel is dan ook om het kopen en verkopen van bedrijfsauto’s zo comfortabel en eenvoudig mogelijk te maken zowel voor partners als kopers. 

Heeft u elders een bedrijfswagen gevonden die u zou willen financieren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Lees alles over hoe financial lease werkt via de volgende pagina over financial lease

Waarom Bedrijfswagen.nl?

Wij zijn de plek met het breedste en diepste aanbod in bedrijfswagens van Nederland en zijn de perfecte schakel tussen jou en het autobedrijf. Door het aanbod zo specifiek mogelijk op te kunnen zoeken met behulp van onze uitgebreide zoekmachine is de zoektocht naar een bedrijfswagen nog nooit zo makkelijk geweest. 

Vermelding van u als bedrijfswagen dealer

Kiest u voor adverteren op Bedrijfswagen.nl dan zorgen wij ervoor dat u altijd duidelijk met uw bedrijfsgegevens te vinden bent op al uw advertenties.

Zo kan de koper bij interesse snel en gemakkelijk contact opnemen en eventueel een afspraak inplannen. U ontvangt elke week een overzicht van uw persoonlijke dashboard met daarin alle contactmomenten en andere analytische data. 

Aanbod altijd online

Bedrijfswagen.nl biedt de mogelijkheid om bedrijfswagen dealers gratis hun bedrijfswagens te adverteren op ons platform. Koppel eenvoudig uw voorraad aan de website . Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur gekoppeld bent en/of een eventuele reactie krijgt. Vervolgens bent u 24 uur per dag volledig online.

Groter bereik

Al jaren hebben wij een enorm bereik op gebouwd. Hier kunt u als adverteerder gratis van profiteren. Maak je online bereik en vindbaarheid groter via Bedrijfswagen.nl. Met ons grote bereik is de kans uiteraard groot dat meer potentiële klanten uw aanbod zien en leidt tot een verkoop, ideaal toch!

De voordelen

  • Transparantie en duidelijkheid over de bedrijfswagen
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Ook voor startende ondernemers
  • Specifiek en makkelijk zoeken
  • Breed en diep aanbod
  • Persoonlijk advies
  • Duidelijke taal

 

Contact

Hebt u vragen? Neem dan direct contact met ons op. 

Wij helpen u graag verder!

Contact