Citroën Jumper bedrijfswagens

Verkocht

Citroën Jumper

2.3 Mjet 130 pk Dubbel Cabine Kipper Navi Airco, Cruise C...

excl. BTW
€23.900
  • km-stand 82.483 km
  • bouwjaar 10-2017
  • vermogen 96 kW (128 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Lenferink Auto's B.V.
Almelo
1 Resultaten
  • Citroën
  • Jumper
  • Kipper

Citroën Jumper bedrijfswagens

Als ondernemer weet je dat een betrouwbare bedrijfswagen essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. De Citroën Jumper bus is een voertuig dat aan al jouw zakelijke behoeften voldoet. Met zijn robuuste ontwerp, ruime interieur en uitstekende prestaties is de Citroën Jumper dé keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner op de weg.

De Citroën Jumper bedrijfswagen staat bekend om zijn veelzijdigheid en ruime laadruimte, waardoor het ideaal is voor verschillende soorten bedrijven en industrieën. Of je nu pakketten bezorgt, materialen transporteert of als vakman onderweg bent, de Citroën Jumper biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Met verschillende configuraties en laadvermogens is de Citroën Jumper bus aanpasbaar aan jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nu kiest voor een gesloten bestelwagen, een chassis cabine of een dubbele cabine, de Citroën Jumper bus biedt diverse opties om aan jouw transport vereisten te voldoen.


Een Citroën Jumper financial leasen bij Bedrijfswagen.nl

Het financieren van een bedrijfswagen kan een uitdaging zijn, vooral voor startende ondernemers of kleine bedrijven. Daarom biedt Bedrijfswagen.nl jou de mogelijkheid om de Citroën Jumper te kopen met financial lease. Met Citroën Jumper financial lease geniet je van talloze voordelen, waaronder:

  • Lage maandelijkse betalingen: Met Citroën Jumper financial lease betaal je een vast maandelijks bedrag gedurende de looptijd van het leasecontract, waardoor je jouw cashflow beter kunt beheren.
     
  • Fiscale voordelen: Als je kiest voor financial lease, kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, zoals renteaftrek en afschrijving.
     
  • Geen grote investeringen vooraf: In plaats van een grote som geld in een keer te betalen, kun je de Citroën Jumper financial leasen, waardoor je jouw kapitaal kunt behouden voor andere zakelijke uitgaven.

Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste bedrijfswagen nodig heeft of een ervaren professional die zijn vloot wil uitbreiden, Citroën Jumper financial lease biedt een flexibele en toegankelijke financieringsoptie die aan jouw behoeften voldoet.


Citroën Jumper occasion als bedrijfswagen

Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit en betrouwbaarheid, overweeg dan een Citroën Jumper occasion. Bij Bedrijfswagen.nl bieden wij een variërend online assortiment aan tweedehands Citroën Jumper bedrijfswagens die gereed zijn voor zakelijk gebruik.

Met een Citroën Jumper occasion profiteer je van dezelfde kwaliteit en prestaties als een nieuwe wagen, maar tegen een lagere prijs. Bovendien kun je nog steeds profiteren van Citroën Jumper financial lease, zelfs bij de aanschaf van een tweedehands bedrijfswagen, waardoor jouw investering nog meer rendabel wordt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare occasion, de Citroën Jumper biedt de veelzijdigheid, ruimte en prestaties die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen. Neem vandaag nog contact op met Bedrijfswagen.nl en ontdek hoe je jouw Citroën Jumper bedrijfswagen kunt financieren en leasen voor jouw zakelijke succes.

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl