Opel Combo bedrijfswagens

Verkocht

Opel Combo

1.3 CDTi - Airco - Cruise - Trekhaak - € 7.900,- Ex.

excl. BTW
€7.900
  • km-stand 132.722 km
  • bouwjaar 4-2016
  • vermogen 66 kW (88 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Mazeland Automotive
Son En Breugel
92 Resultaten
  • Opel
  • Combo
  • Gesloten bestelwagen
  • 1

Opel Combo bedrijfswagen

Op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen die aan al jouw zakelijke behoeften voldoet? Maak kennis met de Opel Combo bus - een robuuste en veelzijdige keuze voor ondernemers en bedrijven. Bij Bedrijfswagen.nl hebben we een variërende online selectie van Opel Combo's beschikbaar als occasions, perfect voor wie op zoek is naar kwaliteit en betaalbaarheid.

De Opel Combo staat bekend om zijn duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Of je nu goederen moet vervoeren, gereedschap moet transporteren of personeel moet pendelen, de Opel Combo staat altijd voor je klaar. Met zijn ruime laadruimte, comfortabele interieur en geavanceerde technologieën is de Opel Combo bus de ideale partner voor elke zakelijke onderneming.

De Opel Combo bus biedt niet alleen voldoende laadruimte, maar ook een uitstekende rijervaring dankzij zijn wendbaarheid en zuinige motoren. Of je nu in de stad manoeuvreert of lange afstanden aflegt, de Opel Combo bedrijfswagen levert consistente prestaties, kilometer na kilometer.


Opel Combo met financial lease

Bij Bedrijfswagen.nl geloven we in het bieden van flexibele financiële oplossingen die aansluiten bij de behoeften van ondernemingen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de Opel Combo te kopen met financial lease. Met Opel Combo financial lease geniet je van de voordelen van een Opel Combo bedrijfswagen zonder grote initiële investeringen.

Met Opel Combo financial lease profiteer je van vaste maandelijkse kosten en kun je de aanschaf van je bedrijfswagen spreiden over een vooraf afgesproken periode. Dit geeft je de financiële ruimte om te investeren in andere aspecten van je bedrijf, terwijl je toch geniet van de voordelen van een moderne en betrouwbare Opel Combo bedrijfswagen.
 

Vind Jouw Perfecte Opel Combo Occasion

Bij Bedrijfswagen.nl bieden we een uitgebreid online assortiment aan Opel Combo occasions, speciaal samengesteld om aan jouw diverse zakelijke vereisten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte bedrijfswagen voor stads leveringen of een ruime bus voor lange afstanden, wij hebben de ideale Opel Combo die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je met de Opel Combo als jouw betrouwbare partner op de weg jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Opel Combo en het realiseren van jouw zakelijke ambities.

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl