Mercedes-Benz Citan bedrijfswagens

Verkocht

Mercedes-Benz Citan

bestel 109 CDI Extra Lang/AIRCO/CRUISE/SCHADE

excl. BTW
€10.950
  • km-stand 202.049 km
  • bouwjaar 7-2020
  • vermogen 70 kW (93 pk)
  • transmissie Onbekend
  • brandstof Diesel
RVR Auto's
Someren
114 Resultaten
  • Mercedes-Benz
  • Citan
  • Gesloten bestelwagen
  • 1
  • ...

Mercedes-Benz Citan bedrijfswagens

Of je nu een kleine ondernemer bent die op zoek is naar betrouwbaarheid of een groter bedrijf dat efficiëntie en veelzijdigheid nodig heeft, de Mercedes-Benz Citan bedrijfswagen staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn opmerkelijke combinatie van stijl, prestaties en functionaliteit is de Mercedes-Benz Citan een waardevolle aanwinst voor elke onderneming.

De Mercedes-Benz Citan bus is niet zomaar een bedrijfswagen; het is een symbool van vakmanschap en betrouwbaarheid. Of je nu materialen moet vervoeren, personeel moet pendelen of pakketten moet bezorgen, de Mercedes-Benz Citan bus staat bekend om zijn duurzaamheid en efficiëntie. Met een ruim interieur, uitstekende laadcapaciteit en geavanceerde technologieën is de Mercedes-Benz Citan bus de perfecte metgezel voor elke zakelijke onderneming.

Het aantrekkelijke ontwerp van de Mercedes-Benz Citan bedrijfswagen combineert esthetiek met functionaliteit. Met zijn kenmerkende Mercedes-Benz grille en gestroomlijnde carrosserie is de Citan niet alleen een praktisch voertuig, maar ook een visitekaartje voor je bedrijf. Of het nu gaat om leveringen in de stad of langeafstands trajecten, de Mercedes-Benz Citan bus levert consistente prestaties en comfortabele ritten.


Financial lease voor de Mercedes-Benz Citan

Voor veel ondernemers is de financiële kant van het aanschaffen van een bedrijfswagen een belangrijke overweging. Daarom bieden we bij Bedrijfswagen.nl diverse financiële oplossingen aan, namelijk financial lease, om de aanschaf van een Mercedes-Benz Citan zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met Mercedes-Benz Citan financial lease geniet je van flexibele betalingsvoorwaarden en de mogelijkheid om de kosten te spreiden over een langere periode. Dit maakt het kopen van een Mercedes-Benz Citan bedrijfswagen toegankelijker en gemakkelijker voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven. Financial lease van occasions stelt ondernemers in staat om te profiteren van de betrouwbaarheid en kwaliteit van een Mercedes-Benz Citan bedrijfswagen tegen een gereduceerde prijs.


Mercedes-Benz Citan: De ideale keuze voor zakelijk vervoer

Of je nu op zoek bent naar een ruime bestelwagen, een comfortabele personenbus of een betrouwbare bedrijfswagen voor dagelijkse bezigheden, de Mercedes-Benz Citan occasion biedt een scala aan configuraties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Kortom, de Mercedes-Benz Citan staat synoniem voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en prestaties. Met zijn indrukwekkende ontwerp, flexibele financiële opties en uitstekende functionaliteit is de Mercedes-Benz Citan de ideale keuze voor ondernemers die streven naar zakelijk succes. Of je nu op zoek bent naar een Mercedes-Benz Citan occasion of een ander model, Mercedes-Benz biedt de perfecte oplossing voor al je zakelijke transportbehoeften.
 

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl