Of je nu een personenbus nodig hebt voor het pendelen van werknemers naar een bedrijfsevenement, het organiseren van groepsuitjes voor klanten, of voor het vervoeren van je team naar projectlocaties, Bedrijfswagen.nl heeft de ideale oplossing voor jouw zakelijke behoeften. Ons uitgebreide online aanbod omvat diverse modellen en configuraties, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw specifieke vereisten.

Naast 9-persoons bus occasions en elektrische personenbussen, bieden wij ook flexibele financieringsopties aan, zoals financial lease, om de aanschaf van jouw ideale personenbus nog toegankelijker te maken. Bovendien kun je bij Bedrijfswagen.nl rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor jouw bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een praktische en ruime personenbus van 8 of 9 personen voor dagelijks gebruik of een 6 of 7-persoons bus voor kleinere groepen, bij Bedrijfswagen.nl streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Bekijk ons online aanbod vandaag nog en ontdek ons volledige aanbod aan personenbussen en aanverwante diensten.

Bekijk het aanbod

9 persoons bus occasion kopen

Of je nu op zoek bent naar een 9-persoons bus voor zakelijk gebruik, het organiseren van groepsreizen, of voor het vervoeren van familie en vrienden, een 9-persoons bus occasion kopen biedt een uitstekende oplossing. Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en kwaliteit bij de aanschaf van een tweedehands personenbus. Daarom hebben we een online aanbod van hoogwaardige 9-persoons bussen die aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoen.

Onze 9-persoons bus occasions zijn beschikbaar in verschillende brandstof opties, waaronder benzine, diesel en zelfs elektrische personen bussen. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele brandstof of op zoek bent naar een milieuvriendelijkere optie, bij Bedrijfswagen.nl vind je de juiste bus die past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Bedrijfswagen.nl is dé plek voor het vinden van een personenbus die aan al jouw eisen voldoet. Bekijk ons actuele aanbod online of kom langs bij een van onze vestigingen voor een proefrit.

Een minivan kopen voor jouw bedrijfsbehoeften

Een minivan biedt niet alleen ruimte en wendbaarheid, maar ook comfort en efficiëntie. Met hun compacte formaat zijn minivans gemakkelijk te manoeuvreren in druk stadsverkeer, waardoor ze ideaal zijn voor bezorgdiensten, pendelvervoer of als bedrijfswagen voor kleine ondernemingen. Bovendien zijn minivans vaak uitgerust met geavanceerde technologische functies en veiligheidssystemen, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook veilig zijn voor zowel chauffeurs als passagiers.

Bij Bedrijfswagen.nl vind je een uitgebreide selectie van minivans, variërend van benzine tot elektrisch aangedreven modellen, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een voertuig voor dagelijks zakelijk gebruik of voor incidentele zakelijke uitstapjes, wij hebben de perfecte minivan voor jou.

Personen busje kopen met financial lease

Bovendien bieden we bij Bedrijfswagen.nl verschillende financieringsopties voor tweedehands personenbussen aan, namelijk financial lease, om het kopen van een minivan nog toegankelijker te maken voor jouw bedrijf. Met onze flexibele financial lease plannen kun je de kosten spreiden over een langere periode, terwijl je toch direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe bedrijfswagen.

Met financial lease bieden we bij Bedrijfswagen.nl een flexibele oplossing voor het kopen van een personenbus zonder direct grote investeringen te hoeven doen. Met deze lease optie kun je de kosten van de personenbus spreiden over een langere periode, waardoor je jouw cashflow kunt behouden en toch direct kunt profiteren van jouw nieuwe bedrijfswagen.

Of je nu een 6-persoons bus, een 7-persoons bus, of zelfs een 8-persoons bus nodig hebt, Bedrijfswagen.nl heeft het juiste voertuig voor jouw zakelijke behoeften. Onze uitgebreide selectie omvat verschillende merken, modellen en configuraties, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw specifieke vereisten en budget. Ontdek vandaag nog ons online aanbod en vind de perfecte personenbus voor jouw bedrijf, met de flexibiliteit van financial lease.

Contact

Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder!

Contact