Rolstoelbussen zijn essentiële voertuigen voor het vervoer van mensen met mobiliteitsbeperkingen. Deze speciaal aangepaste bedrijfswagens bieden comfort, toegankelijkheid en veiligheid voor rolstoelgebruikers en zijn onmisbaar voor zowel particuliere als commerciële doeleinden. Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige rolstoelbussen en streven we ernaar om een uitgebreid assortiment aan te bieden om aan verschillende behoeften te voldoen.

Rolstoelbussen bieden ook tal van voordelen voor zowel individuen als organisaties die op zoek zijn naar betrouwbaar en comfortabel rolstoelvervoer. Deze speciaal aangepaste bedrijfswagens bieden een veilige en comfortabele reiservaring voor rolstoelgebruikers, waardoor ze een essentieel hulpmiddel zijn voor het bieden van toegankelijk vervoer. Een van de belangrijkste voordelen van rolstoel auto en van de interieurindeling voor extra ruimte of het integreren van veiligheidsvoorzieningen zoals verankeringspunten voor rolstoelen, er zijn verschillende mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

 

Rolstoelbus kopen met financial lease

Het kopen van een rolstoelbus met financial lease is een slimme keuze voor bedrijven. Met financial lease hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar kun je de kosten spreiden over een vooraf afgesproken periode. Dit maakt het mogelijk om direct te profiteren van de voordelen van een rolstoelbus, zonder dat je al je kapitaal hoeft aan te spreken. Bovendien biedt financial lease flexibele betalingsmogelijkheden en fiscale voordelen, waardoor het een aantrekkelijke financieringsoplossing is voor het aanschaffen van een auto voor rolstoelvervoer.

Met financial lease heb je volledige controle over de looptijd van het leasecontract en het maandelijkse aflossingsbedrag, zodat je het kunt afstemmen op je budget en financiële situatie. Daarnaast kun je vaak profiteren van fiscale voordelen, zoals het terugvorderen van de BTW op de leasekosten. Dit kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Door te kiezen voor financial lease bij Bedrijfswagen.nl, kun je snel en eenvoudig de rolstoel auto van je keuze kopen. Zo kun je zonder gedoe en stress genieten van de voordelen van een rolstoelbus voor personenvervoer.

Invalide auto kopen?

Op zoek naar een invalide auto? Bij Bedrijfswagen.nl vind je een ruim online aanbod aan invalide auto's die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruikers en mensen met mobiliteitsbeperkingen. Of je nu op zoek bent naar een invalide bus met automatische transmissie, een rolstoeltoegankelijke bestelbus of een aangepaste personenauto, wij hebben de juiste optie voor jou. Als je als bedrijf behoefte hebt aan een rolstoeltoegankelijke invalide bus wil kopen voor personenvervoer, wij hebben geschikte oplossingen. Neem vandaag nog een kijkje in ons online assortiment invalide auto's en vind de perfecte match voor jouw mobiliteitsbehoeften.

Kies voor een rolstoelbus occasion bij Bedrijfswagen.nl!

Bij Bedrijfswagen.nl vind je online een selectie aan rolstoelbus occasions die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Ben je op zoek bent naar het kopen van een tweedehands rolstoelbus voor rolstoelvervoer als bedrijf, wij hebben de juiste optie voor jou. Onze rolstoelbussen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn enkel van betrouwbare verkopers, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.

Met ons online aanbod aan rolstoelbus occasions bieden we voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een aangepaste rolstoelbus met extra opties en aanpassingen, of naar een meer eenvoudig model, bij Bedrijfswagen.nl vind je het allemaal. Bovendien bieden we verschillende financieringsopties, waaronder financial lease, om het kopen van een rolstoelbus nog toegankelijker te maken.

Ben je op zoek naar een rolstoelbus? Ontdek dan vandaag nog ons online assortiment aan rolstoelbus occasions op Bedrijfswagen.nl en vind de perfecte oplossing voor jouw mobiliteitsbehoeften.

Contact

Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder!

Contact