Gids voor het kiezen van een bedrijfswagen

Het selecteren van een bedrijfswagen is een belangrijke stap bij het opstarten of uitbreiden van een onderneming. In dit blog verkennen we enkele belangrijke overwegingen bij het kiezen van een bedrijfswagen.

Lees het blog

Ontdek de verschillende carrosserievormen van bedrijfswagens

Welk type bedrijfswagen sluit aan op jouw dagelijkse werkzaamheden? In dit artikel bespreken we een aantal van de meest voorkomende carrosserievormen.

Lees het blog

Alles over elektrische bedrijfswagens

De transitie naar een groenere toekomst is in volle gang en elektrische bedrijfswagens spelen hierin een grote rol. Lees in dit artikel of een elektrische bedrijfswagen binnen jouw onderneming past.

Lees het blog

De voordelen van een occassion bedrijfswagen kopen

Heb je al eens nagedacht over de aanschaf van een occassion bedrijfswagen? Hier lees je waarom een occassion optie wel eens een slimme zet kan zijn.

Lees het blog

Bijtelling bij bedrijfswagens, hoe werkt het?

Sta je op het punt een bedrijfswagen aan te schaffen of te leasen? Dan heb je vast al eens gehoord van bijtelling. In dit artikel gaan we dieper in op de bijtelling voor bedrijfswagens, een terrein dat even belangrijk als ingewikkeld kan zijn.

Lees het blog

Bedrijfswagen verzekeren, belangrijke overwegingen

Het verzekeren van bedrijfswagens is in Nederland geen luxe, maar wettelijk verplicht. In dit blog bespreken we het belang van een bedrijfswagen verzekeren, de wettelijke vereisten, en hoe je de beste verzekeringsoptie voor jouw bedrijf kunt selecteren.

Lees het blog

De bijdrage van een bedrijfswageninrichting voor jouw organisatie

De inrichting van jouw bedrijfswagen heeft directe gevolgen voor uw efficiëntie, veiligheid, bedrijfsimago en zelfs de bedrijfsresultaten. Maar hoe pak je dit nu precies aan? In dit artikel bekijken we hoe je kiest voor de ideale bedrijfswageninrichting.

Lees het blog

Ritregistratie, hoe werkt het?

Ritregistratie is een onderwerp dat voor vele ondernemers relevant is. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf runt; het bijhouden van je ritten kan zowel praktisch als financieel van groot belang zijn. In dit blog duiken we dieper in de wereld van ritregistratie.

Lees het blog

Fiscale Voordelen van een Bedrijfswagen voor Ondernemers

Voor ondernemers kan de keuze voor een bedrijfswagen vanuit financieel perspectief voordelig zijn. In dit blog geven we een overzicht van de fiscale voordelen die verbonden zijn aan het bezit en gebruik van een bedrijfswagen.

Lees het blog

Bedrijfswagenpark beheren: starten doe je zó

Het beheren van een bedrijfswagenpark kan voelen als het oplossen van die complexe puzzel. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van het bedrijfswagenpark beheren, zodat je de uitdagingen die je tegenkomt zo effectief mogelijk kunt aanpakken. 

Lees het blog

Veiligheid bedrijfsauto, waar moet je als ondernemer op letten?

Als ondernemer speelt de bedrijfsauto vaak een centrale rol. Maar hoe staat het met de veiligheid van deze vierwieler? In deze blog duiken we in het belang van auto-veiligheid voor zowel grote als kleine ondernemers.

Lees het blog

Duurzaam rijden met bedrijfswagens: tips voor ondernemers

In een tijd waarin de impact van klimaatverandering steeds zichtbaarder wordt en maatschappelijk verantwoord ondernemen de norm is, wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Duurzaam rijden is niet alleen beter voor het milieu, maar kan ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor ondernemers.

Lees het blog

Een overzicht van 5 top automerken voor bedrijfswagens

Het kiezen van de juiste bedrijfswagen is voor veel ondernemers een belangrijke beslissing. Immers, de bedrijfswagen moet betrouwbaar zijn, representatief ogen en passen binnen het budget. Hierbij een blik op de populairste automerken voor bedrijfswagens en hun kenmerken.

Lees het blog

Onderhoud van je bedrijfswagen: waarom het zo belangrijk is

Voor veel ondernemers is de bedrijfswagen een onmisbare schakel in de dagelijkse bedrijfsvoering. Je bent voortdurend bezig met de balans tussen kosten en baten. Het goed onderhouden van dit belangrijke bedrijfsmiddel draagt bij aan de optimalisatie van deze balans.

Lees het blog

Slipcursus voor bedrijfswagens, 6 redenen om dit te overwegen

Een plotselinge regenbui, een glad wegdek of een abrupte manoeuvre en plots voel je dat je auto even niet doet wat je wilt. Voor ondernemers met bedrijfswagens komt daar nog een extra dimensie bij. De verantwoordelijkheid voor het voertuig, de lading en vaak ook een medewerker.

Lees het blog