Volkswagen Caddy bedrijfswagens

Verkocht

Volkswagen Caddy

1.6 TDI Maxi Servicewagen / Sortimo Inrichting / Airco /...

excl. BTW
€14.950
  • km-stand 118.235 km
  • bouwjaar 3-2015
  • vermogen 75 kW (100 pk)
  • transmissie Handgeschakeld
  • brandstof Diesel
Oostland Automobielen
Groningen
472 Resultaten
  • Volkswagen
  • Caddy
  • Gesloten bestelwagen
  • 1
  • ...

Volkswagen Caddy als bedrijfswagen

Op zoek naar de perfecte bedrijfswagen die jou en je onderneming naar hogere niveaus kan tillen? Maak kennis met de Volkswagen Caddy, een icoon in de wereld van bedrijfswagens. Of je nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigde naam met een groeiende vloot, de Volkswagen Caddy staat bekend om zijn betrouwbaarheid, ruimte en veelzijdigheid. Bij Bedrijfswagen.nl hebben we de Volkswagen Caddy beschikbaar, zowel voor directe aankoop als voor leasing, altijd in combinatie met financial lease.

De Volkswagen Caddy is niet zomaar een bedrijfswagen, het is een symbool van vakmanschap en betrouwbaarheid. Met zijn kenmerkende ontwerp en krachtige prestaties is de Caddy de droom van elke ondernemer die op zoek is naar een voertuig dat net zo hard werkt als zijzelf. Of je nu pakketten aflevert, materialen vervoert of een mobiele werkplaats nodig hebt, de Volkswagen Caddy staat paraat om jouw bedrijfsbehoeften te vervullen.


Ervaar de voordelen van een Volkswagen Caddy bus

Een van de grootste voordelen van de Volkswagen Caddy is zijn ongeëvenaarde ruimte en laadvermogen. Of je nu een Volkswagen Caddy bus nodig hebt voor het vervoeren van grotere ladingen of voor het leveren van diensten, de Caddy biedt een indrukwekkende laadruimte die gemakkelijk aan te passen is aan jouw specifieke eisen. Van verstelbare planken tot handige bevestigingspunten, de Caddy is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Naast zijn praktische eigenschappen staat de Volkswagen Caddy bus ook bekend om zijn geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen. Sommige Volkswagen Caddy bussen zijn voorzien van functies zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Emergency Braking. Hiermee ben je altijd beschermd, waar je ook naartoe gaat. Bovendien zorgen de zuinige motoren en geavanceerde rijhulpsystemen ervoor dat je niet alleen jouw bedrijf efficiënt kunt runnen, maar ook kunt bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

De Volkswagen Caddy bus is niet zomaar een bedrijfswagen, het is de ideale metgezel voor elke ondernemer die streeft naar succes en groei. Kies je voor het kopen van de Volkswagen Caddy met financial lease? Dan ervaar je zelf de ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de bedrijfswagen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.


Volkswagen Caddy occasion met financial lease

Het gemak van het kopen van een Volkswagen Caddy met financial lease biedt ondernemers een flexibele en kosteneffectieve manier om hun wagenpark uit te breiden. Bij Bedrijfswagen.nl begrijpen we dat investeren in een bedrijfswagen een grote stap kan zijn, daarom bieden wij financial leaseopties aan die jou helpen om de Caddy te leasen tegen betaalbare maandelijkse tarieven. Met financial lease ben je direct eigenaar van de Volkswagen Caddy, waardoor je profiteert van fiscale voordelen en flexibele betalingsvoorwaarden.

Een ander voordeel van het financial leasen van een Volkswagen Caddy is de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen. Dus, ben je op zoek naar een hoogwaardige Volkswagen Caddy occasion om te kopen met financial lease, bij Bedrijfswagen.nl hebben we het perfecte voertuig voor jouw zakelijke behoeften. Onze samenwerking met betrouwbare verkopers zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op kwaliteit en service, ongeacht welk model je kiest.

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

  • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
  • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
  • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl