Opel Vivaro bedrijfswagens

Verkocht

Opel Vivaro

2.0 CDTI 125PK L3H1 Dubbel Cabine Airco 26000km! Nieuw mo...

excl. BTW
€24.950
 • km-stand 26.866 km
 • bouwjaar 5-2021
 • vermogen 90 kW (120 pk)
 • transmissie Handgeschakeld
 • brandstof Diesel
Bankers Bedrijfswagens
Echt
264 Resultaten
 • Opel
 • Vivaro
 • Gesloten bestelwagen
 • 1
 • ...

Opel Vivaro bedrijfswagens

De Opel Vivaro is een van de meest betrouwbare bedrijfswagens op de markt. Als een belangrijk onderdeel van menig ondernemingen is de Vivaro een voertuig dat aan de eisen van zakelijke mobiliteit voldoet. Van zijn robuuste ontwerp tot zijn ruime interieur, de Opel Vivaro biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een praktische bus voor allerhande klussen.

Daarnaast staat de Opel Vivaro bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, wat hem een favoriet maakt onder ondernemers en bedrijven die een betrouwbare bedrijfswagen nodig hebben. Of het nu gaat om het vervoeren van goederen, gereedschap of personeel, de Vivaro biedt voldoende ruimte en laadvermogen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen.

Met zijn krachtige motor en solide chassis is de Opel Vivaro bus ontworpen om zelfs de zwaarste werklasten aan te kunnen. Bovendien biedt het ergonomische interieur een comfortabele rijervaring, wat essentieel is voor lange werkdagen onderweg. Dankzij zijn uitstekende brandstofefficiëntie helpt de Opel Vivaro bus bedrijven ook om operationele kosten te verlagen, wat resulteert in een verbeterde winstgevendheid op de lange termijn.


Opel Vivaro Occasions

Waarom zou je kiezen voor Opel Vivaro occasions in plaats van gloednieuwe uitvoeringen? Het antwoord ligt in de voordelen die gebruikte bedrijfswagens bieden. Allereerst is de aanschafprijs van een gebruikte Opel Vivaro doorgaans lager dan die van een nieuw voertuig, wat direct resulteert in kostenbesparingen voor bedrijven.

Bovendien behouden Opel Vivaro occasions hun waarde goed, wat betekent dat je minder afschrijving ervaren in vergelijking met het kopen van een nieuw voertuig. Dit maakt het financieel aantrekkelijk om te investeren in een gebruikte Vivaro, vooral voor startende ondernemingen of bedrijven met beperkt kapitaal.


Financial lease van de Opel Vivaro: Een slimme bedrijfskeuze

Financial lease van een Opel Vivaro is een populaire keuze voor bedrijven en ondernemingen vanwege de vele voordelen die het biedt. In tegenstelling tot het traditionele kopen van een bedrijfswagen, stelt financial lease je in staat om de Opel Vivaro te financieren met financial lease tegen een vast maandelijks tarief, waardoor de financiële lasten worden gespreid over een langere periode.

Dit is vooral gunstig voor bedrijven die behoefte hebben aan een bedrijfswagen maar niet over de nodige liquide middelen beschikken om het voertuig direct aan te schaffen. Met financial lease kun je de Opel Vivaro gebruiken zonder grote kapitaalinvesteringen, waardoor je operationele cashflow intact blijft.

Bovendien zijn de maandelijkse leasebetalingen voor de Opel Vivaro aftrekbaar van de belastingen, wat resulteert in verdere kostenbesparingen voor bedrijven. Dit maakt financial lease niet alleen een praktische, maar ook een fiscaal voordelige keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele financieringsopties.

Kortom, de Opel Vivaro als bedrijfswagen biedt duurzaamheid, veelzijdigheid en efficiëntie, waardoor het een favoriet is onder bedrijven van allerlei groottes. Of het nu gaat om het kiezen voor gebruikte Vivaro occasions of het leasen van een voertuig via financial lease, de Opel Vivaro bus blijft een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor zakelijke mobiliteit.
 

Het vinden van mijn eerste bedrijfswagen ging gemakkelijk en snel via Bedrijfswagen.nl

Frits van Genk Koerierdienst De Postduif

Waarom kiezen voor Bedrijfswagen.nl

Steeds meer ondernemers kiezen voor de oplossingen die Bedrijfswagen.nl te bieden heeft. Zo kunnen wij het volgende voor jouw onderneming betekenen.

 • Snel en eenvoudig de geschikte bedrijfswagen vinden
 • Ruim aanbod nieuw en gebruikte bedrijfswagens
 • Snel en vertrouwd in contact met de verkoper
 • Persoonlijk advies
Meer over Bedrijfswagen.nl